Resultaten bevraging "Iedereen burgemeester"

De resultaten van onze bevraging zijn bekend. U kan ze op deze pagina raadplegen : 

Eerste schepen Evelien Beeckman zal de lijst voor VIVO

trekken

Op vrijdag 19 januari vond de allereerste nieuwjaarsreceptie van VIVO plaats, dé nieuwe liberale partij in Opwijk. Voor een goed gevulde zaal mocht de voorzitter, Johan Kumps, het officiële gedeelte openen en de lijsttrekker aankondigen. Evelien Beeckman de huidige eerste schepen, zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijst trekken.


“We zullen op 13 oktober naar de kiezer trekken met een sterke VIVO-ploeg. Een ploeg van mensen met jarenlange ervaring in de lokale politiek, een ploeg van ‘jong geweld’ en alles daar tussen in. Zoals elke ploeg heeft ook VIVO een aanvoerder nodig, iemand die de locomotief is voor de groep. Evelien Beeckman is hiervoor de juiste vrouw op de juiste plaats.”, aldus voorzitter Johan Kumps.


Met Evelien Beeckman kiest VIVO dus voor een jonge kopvrouw, waarmee de vernieuwing wordt verdergezet. “Ik heb een fantastisch team achter mij staan om zo onze gemeente nóg beter te maken!”, aldus Evelien Beeckman.


Sinds 2019 zetelt Evelien in de gemeenteraad en in 2021 mocht zij het mandaat van eerste schepen in de gemeente opnemen. Evelien is 32 jaar en groeide op in Nijverseel, waar ze nog steeds woont. Ze was vroeger actief in de jeugdbeweging en in de Jeugdraad. Evelien
heeft een juridische opleiding gevolgd.

Actueel december 2023

Cover I (1)
Midden Links I (2)
Midden Rechts I (2)
Back I (2)